Neprehliadnite

TaylorMade-Adidas s diabolskou licenciou Manchestru United

 

Výsledkom licencovanej spolupráce medzi výrobcom golfového vybavenia TaylorMade-Adidas a futbalovým klubom Manchesterom United je limitovaná edícia golfových produktov. Na všetkých figuruje logo klubu z Old Traffordu s červeným diablom uprostred.

ManU_03

TaylorMade, ktorý je na jednej lodi s firmou Adidas, prežil vlani doslova desivý štvrťrok, počas ktorého zaznamenal pokles tržieb oproti predchádzajúcemu roku o plných 26 percent. Keď následne Adidas podpísal v auguste s Manchesterom United desaťročný kontrakt vo výške 750 miliónov libier, a vytlačil tak konkurenčnú firmu Nike, svitla nádej tiež pre golfovú divíziu.

Manu_02

„Vieme, že sú tu tisíce golfistov, ktorí pravidelne sedia na tribúnach štadióna Old Trafford alebo fandia po celej Európe. Partnerstvo s týmto klubom, na základe ktorého môžeme pripraviť tieto výrobky, je skvelá príležitosť,“ priznal David Silvers, šéf TaylorMade.

ManU_01

V kompletnej limitovanej golfovej edícii sa nachádzajú: golfové topánky V Shoes (90 eur), golfové loptičky s logom (12 ks za 32 eur), golfové loptičky (3 ks za 13 eur), „vidlička“ (1ks za 13 eur), puzdro na cennosti (22 eur), týčka (4 eura), golfová rukavica (24 eur), značkový uterák (30 eur), taška na topánky (27 eur), darčekové tašky (veľká – 53 eur, malá – 29 eur).

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv