Neprehliadnite

South African Open bez Schwartzela

 

Domáci golfista Charl Schwartzel sa pre chorobu nezúčastní na úvodnom turnaji European Tour 2016, ktorým je South African Open. Niekdajší víťaz US Masters strávil niekoľko dní v nemocnici potom, ako ho museli opäť zavodňovať po dehydratácii. Tá bola údajne následkom žaľúdočných problémov, ktoré postihli viacerých členov rodiny počas vianočných sviatkov.

Schwartzel

„Som nesmierne sklamaný z toho, že zmeškám SA Open. Každý vie, ako veľmi chcem vyhrať naše národné Open. Potom, čo som bol v posledných rokoch niekoľkokrát blízko a naposledy som mal dobrú formu v Leopard Creeku, nemohol som sa dočkať súbojov v Glendowere,“ uviedol juhoafrický borec Schwartzel v oficiálnom vyhlásení.

SA_OPen

Šampión z Augusty a držiteľ zeleného saka z roku 2011 sa tak teraz bude sústrediť na to, aby bol schopný nastúpiť hneď v ďalšom týždni na Joburg Open, ktorý v minulosti už dvakrát vyhral. Schwartzelovi sa na domácej pôde darí. Vedľa dvoch úspechov vo svojom rodnom Johannesburgu vyhral tiež trikrát Alfred Dunhill Championship, naposledy koncom novembra minulého roku.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv