Neprehliadnite

Šortky na European Tour povolené, ale…

 

Výbor Europen Tour jednohlasne vyslovil súhlas pre nosenie šortiek. Profesionálni hráči tak budú môcť nosiť krátke nohavice počas cvičných kôl a na Pro-Am turnajoch. Generálny riaditeľ Keith Pelley už predtým schválil žiadosť európskeho kapitána Darrena Clarka, aby jeho tým mohol nosiť šortky na EurAsia Cupe v Kuala Lumpur, kde bolo veľmi horúce a vlhké ovzdušie.

Golf - Abu Dhabi HSBC Golf Championship - Abu Dhabi Golf Club, United Arab Emirates - 20/1/16 England's Ian Poulter jumps in the air on the 1st fairway during the Pro-Am Action Images via Reuters / Paul Childs Livepic

Clarke a Lee Westwood už tiež nosili šortky v utorok počas cvičných kôl pred Abu Dhabi HSBC Championship, ešte predtým než bol súhlas definitívny. Aj Ian Poulter bol jedným z tých najhlasnejších, kto volal po zmene pravidiel: „Golf by mal byť viac uvoľnený a to pre všetkých!”

Shorts_02

Poulter, ktorý bol členom víťazného tímu na EurAsia Cupe, napísal na sociálnej sieti: „Je rok 2016, nie 1990. Zbavme sa zastaralých pravidiel, ktoré posúvajú golf späť. Urobme ho zábavnejším pre všetkých!” Dôležitý je na každom turnaji tiež súhlas miestneho promotéra, ktorý musí s nosením šortiek súhlasiť.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv