Neprehliadnite

Nový kalendár Challenge Tour potvrdzuje stabilitu Relmostu v Európe

 

V kalendári European Challenge Tour je pre rok 2016 potvrdených 23 turnajov. Svoje pevné miesto v ňom majú turnaje promotérskej spoločnosti RELMOST. D+D REAL Czech Challenge sa bude hrať v rezorte na Kunětickej Hore od 26. do 29. mája. Pôjde už o 5. ročník. V slovenskom rezorte Penati sa koná tretí ročník D+D REAL Slovakia Challenge od 7. do 10. júla. Na oboch turnajoch sa zvyšujú prize money o 5000 eur. V Česku sa tak bude hrať o 175.000 a na Slovensku o 170.000 eur.

Relmost_01

„V strednej Európe plus v Nemecku, Rakúsku nie je momentálne stabilnejší a silnejší promotér, než je Relmost. V Česku budeme mať oslavu piateho výročia, pričom turnajov s päť a viacročnou nepretržitou tradíciou zostalo v zozname len niekoľko. Naopak skončil challenge turnaj v nemeckom Bad Griesbachu, neistý je osud rakúskeho turnaja,“ komentuje kalendár Petr Dědek, majiteľ Relmostu.

Relmost_00

Po šiestich rokoch se vrátil do programu Challenge Tour Egypt. Zásluhou legendárneho Roberta Karlssona sa bude hrať Swedish Challenge a tretím nováčikom je Ras Al Khaimah Golf Challenge v Spojených arabských emirátoch. Žiaľ, neistá je budúcnosť íventu v Španielsku, kde z dvoch akcií zostáva menej obľúbená na Kanárskych ostrovoch. Skončil turnaj vo Fínsku a po piatich sezónach vypadla Madeira, ktorá bola zároveň súčasťou European Tour.

Relmost_02

Svoj vplyv na existenciu turnajov v Rakúsku zohrala voľba ďalšieho európskeho dejiska Ryder Cupu v roku 2022. Rakúsko v kandidatúre neuspelo a dôsledkom je neisté pokračovanie turnaja European Tour Lyoness Open a súčasne turnaja Challenge Tour v Korutánsku, ktorý sa konal pravidelne od roku 2009. Na druhú stranu Taliansko vďaka zvoleniu za organizátora Ryder Cupu navyšuje prize money. Na Italian Challenge sa bude hrať o 250.000 eur, k tomu sa plánuje druhý turnaj Challenge Tour a príliv investícií pocíti aj vlajková loď Italian Open v rámci European Tour.

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv