Neprehliadnite

Ďalší golfový medzník v KĽDR

 

Ako sa golf stáva čoraz viac medzinárodnou a kozmopolitnou záležitosťou, dostáva sa táto hra aj na miesta, kde by to len málokto niekedy predpovedal. Na golfovej mape boli donedávna viaceré nezmapované oblasti ako biele miesta, pričom do tejto kategórie patrila aj Kórejská ľudovodemokratická republika (KĽDR).

Pchjongjang_golfCourse

Nedá sa síce hovoriť o tom, že KĽDR prežíva golfový boom, ale faktom je, že v tejto krajine s prísnym dozorom nedávno štátna televízia po prvý raz v histórii vysielala zábery zariadení z golfového ihriska v Pchjongjangu. Podľa juhokórejských médií bol na záberoch z golfového ihriska zrejmý profesionálne upravený zelený koberec.

golfopen

Spomínané ihrisko sa nachádza v hlavnom a najväčšom meste KĽDR, pričom má tvar Kórejského polostrova. Domáci obyvatelia až na výnimky si však nemôžu dovoliť hrať golf pravidelne. Počas televíznej reportáže reportéri vysvetľovali, že ihrisko v Pchjongjangu už bolo aj dejiskom medzinárodnej súťaže amatérov a ďalšia reportérka ukazovala ako sa trénuje švih.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv