Neprehliadnite

Trump si zobral na mušku prezidenta Obamu

 

NEW YORK, NY - JUNE 16: Donald Trump makes presidential announcement at Trump Tower on June 16, 2015 in New York City. (Photo by Steve Sands/Getty Images)

Kontroverzný americký magnát a súčasný kandidát na prezidenta USA Donald Trump opäť raz potvrdil, že má podrezaný jazyk. Najnovšie sa počas volebnej kampane obul do súčasného prezidenta USA Baracka Obamu, ktorý sa podľa neho až príliš často venuje rekreačnému golfu. Podľa Trumpa odohral Obama v uplynulom roku viac golfových kôl ako legendárny golfista Tiger Woods, ktorý aj v tejto sezóne bojoval so zraneniami a bolesťami chrbta.

Obama_golf

„Dozvedel som sa, že Obama odohral už 250 kôl golfu a tento počet ešte zvýši na Havajských ostrovoch, kde je momentálne na dovolenke. Myslím, že na tri týždne,“ uviedol Trump na jednej ze zastávok svojej kampane v Grand Rapids v štáte Michigan. „Dve stovky a päťdesiat kôl, to je viac, než odohrajú chlapíci, ktorí hrajú na US PGA Tour. Hral podstatne častejšie golf, než za posledný rok odohral Tiger Woods. My na rozdiel od neho na to nemáme čas. Musíme pracovať,“ provokoval Trump.

Trump_Tiger

Trump, ktorý vlastní 17 golfových ihrísk po celom svete ešte dodal: „Na rozdiel od neho, na to nemám čas. Milujem golf, myslím, že je to jeden z najúžasnejších športov, ale žiaľ na neho nemám čas.“ Faktom však je, že pokiaľ sa nepočítajú tréningové kolá, tak Woods odohral tento rok na zámorskom okruhu len 32 kôl. Koľko ich stihol odohrať presne Obama, nie je známe. Prvý muž USA však spomínaných 250 kôl údajne odohral počas sedemročného funkčného obdobia v úrade prezidenta USA.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv