Neprehliadnite

Taliansko dejiskom Ryder Cupu 2022

 

Talianska metropola Rím sa stane dejiskom prestížneho Ryder Cupu 2022. Súboj mužských tímov medzi Európu a USA sa uskutoční len po tretí raz na územní kontinentálnej Európy, predtým to bolo v španielskej Valderrame a Paríži. Golfové ihrisko v Marco Simone Golf and Country Clube je vzdialené len 17 kilometrov od hlavného mesta Apeninského polostrova.

Italia_01

Taliansko tak v záverečnom rozhodovaní uspela na úkor Rakúska, Nemecka a Španielska. Už predtým odstúpili z hry Dánsko, Portugalsko a Turecko. Najbližšími hostiteľmi Ryder Cupu budú v budúcom roku americký Hazeltine, v roku 2018 francúzsky rezort Le Golf National a za ďalšie dva roky sa bude hrať vo Whistling Straits vo Wisconsine.

Ryder-cup

V prospech Talianska rozhodla kvalitná ponuka vo všetkých aspektoch, na ktoré sa berie pri voľbe ohľad. Ide o množstvo kritérií, okre iných aj politickú podporu, ekonomickú stabilitu alebo, samozrejme, vhodné golfové zázemie. Pomohla tiež podpora Italian Open, ktorý od roku 2017 zvýši svoje prize money z 1,5 miliónu eur na rovných sedem miliónov!

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv