Neprehliadnite

Recept nestarnúceho Playera

 

Legendárny a nestarnúci golfista Gary Player oslávil nedávno svoje 80. narodeniny. Napriek svojmu veku stále začína každý deň 1300 opakovaniami ľah-sed a cvičením na posilňovacom stroji. Pritom všetkom ešte nezahral skóre horšie, ako je jeho vek víťaz deviatich majorov ako keby nestarol.

4/10/09 12:53:14 PM -- Augusta, GA -- The Masters second round -- Three-time Masters Champion Gary Player watches his tee shot at No 15. Photo by Jack Gruber, USA TODAY. ORG XMIT: JG 35990 09masters 4/10/2009 (Via OlyDrop)

Rodák z juhoafrického Johannesburgu strávil aj svoje okrúhle jubileum na pracovnej ceste z Floridy do Číny. Vo svete golfového biznisu totiž stále reprezentuje svoju firmu, ktorá projektuje golfové ihriská. Navrhol a postavil ich viac ako tri stovky v 35 krajinách celého sveta na piatich kontinentoch. Keď zrovna necestuje a je doma na juhu Afriky, vstáva každý deň o piatej ráno a pracuje dvanásť hodín na svojej farme.

Gary Player waves to the crowd as he passes by during his last round at the Masters Golf Tounament at Augusta National Golf Club. Mr. Player has been playing the tournament since the 1950's. He won the tournment in 1961, 1974 and 1978. "I'd like to think that I've played with tenacity," he said later. "Never given up, never on a single shot, eve to the last putt that I hit." MICHAEL HOLAHAN/staff
„Odchod do dôchodku je ako rozsudok smrti. Ja mám osemdesiat a som stále rovnaký, ako keď som mal dvadsaťdva. Som stále lačný po poznávaní a neverím na dôchodok. Chcem zomrieť v práci,“ uviedol Player, ktorý počas aktívnej kariéry vyhral 24 turnajov na US PGA Tour a celkovo 165 po celom svete.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv