Neprehliadnite

McIlroy sa podrobil operácii očí

 

Rory_01

Záver každého kalendárneho roka využívajú golfisti okrem iného aj rehabilitáciu a zlepšenie svojho zdravotného stavu. Je to aj prípad niekdajšieho lídra svetového rebríčka Roryho McIlroya, ktorý sa po triumfe v Dubaji podrobil operácii očí, aby vylepšil a zostril svoje videnie. Dvadsaťšesťročný Severný Ír musel od desiatich rokov nosiť okuliare, ale počas svojej golfovej kariéry začal používať kontaktné šošovky. Aj s nimi však dokázal vyhrať štyri major turnaje.

Rory_02

McIlroy, ktorý absolvoval laserovou operáciu očí sa na sociálnej sieti Instagram podelil o svoje bezprostredné dojmy a ukázal sa v ochranných okuliaroch po zákroku. „Laserová operácia očí sa včera podarila,“ uviedol McIlroy, ktorý len nasledoval svojich golfových kolegov, ktorí už podobný alebo rovnaký chirurgický zákrok absolvovali (napr. Tiger Woods, Zach Johnson či Padraíg Harrington).

Rory_03

Rodák z ostrovného Holywoodu sa lúčil so sezónou minulý mesiac víťazstvom v Dubaji a už po tretíkrát triumfoval v Race to Dubai. Jeho hlavný cieľ v novej sezóne je v podstate jednoznačný. McIlroy, ktorý bude budúci rok na olympijskom turnaji v Rio de Janeiro reprezentovať Írsko, má v pláne zaútočiť na major titul v Auguste na US Masters. Chce totiž získať zelené sako a skompletizovať kariérny Grand Slam.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv