Neprehliadnite

Lefty a Harmon sa rozišli

 

Skúsený americký golfista Phil Mickelson a jeho tréner Butch Harmon ukončili spoluprácu po ôsmich rokoch. „Lefty“ Mickelson začal s Harmonom spolupracovať krátko pred The Players 2007. V období, keď tvorili tím, získali spolu 12 titulov na US PGA Tour a dva mimo zámorskú sériu.

Lefty_02

Vrcholom ich spolupráce boli triumfy na US Masters 2010 a British Open 2013. V posledných dvoch rokoch sa však 45-ročnému Američanovi výsledkovo a ani herne príliš nedarí. Naposledy oslavoval víťazstvo v roku 2013 v Muirfielde, ale od tej doby si pripísal na konto len päť umiestení v top 10.

Lefty_03

„Rešpektujem ho ako osobnosť, učiteľa aj priateľa,“ povedal Mickelson, ktorý oznámil Harmonovi nepríjemnú novinku osobne. „Nie je to niečo, čo by ste chceli riešiť cez telefón. Bol mi na blízku už dlho pred tým, než sme spolu vôbec začali pracovať. Zaslúžil si to, aj keď podobné veci nie sú nikdy ľahké.“ Harmon bol v minulosti aj trénerom slávneho Tigera Woodsa, ktorý pod jeho vedením získal osem zo štrnástich major titulov.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv