Neprehliadnite

Knox golfovým svetobežníkom

 

Pre väčšinu profesionálnych športovcov nie je pravidelné cestovanie žiadnou novinkou. A golfisti nie sú výnimkou. Nová sezóna US PGA Tour ešte začala len nedávno, ale Russell Knox už stihol počas prvých piatich týždňov precestovať viac ako 35.000 kilometrov. Tridsaťročný Škót sa tak môže pýšiť nielen svojim premiérovým titulom, ale tiež primátom najviac cestujúceho hráča na US PGA Tour.

Knox_01

„Som jediný, kto je taký šialenec a nalietal toľko kilometrov,“ priznal Knox, ostrovný borec, ktorý trvale žije v USA. Pôvodne ale taký maratón cez niekoľko kontinentov nemal vôbec v pláne. Rozhodne sa ale nesťažuje. Knox sa totiž dostal do štartovného pola WGC-HSBC Champions v Šanghaji až na poslednú chvíľu z pozície náhradníka. A na konci turnaja držal nad hlavou víťaznú trofej. Po prvý raz na US PGA Tour.

KNox_02

V Číne ale jeho cestománia neskončila. Zo Šanghaja ho čakal presun do Los Angeles a cez Atlantu do Mexika. Napriek všetkým akciám, ktoré každé turnajové víťazstvo sprevádzajú, Knox priznal, že ho ani na okamžik nenapadlo, že by sa z turnaja v mexickej Mayakobe odhlásil. „To ani náhodou. El Cameleon patrí spoločne s Colonialom a Harbour Town k mojim najobľúbenejším ihriskám,“ priznal svetobežník.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv