Neprehliadnite

Abacus získal licenciu aj na Ryder Cup 2016 a 2018

 

Predstavitelia švédskej firmy na výrobu športového oblečenia Abacus predĺžili licenčnú zmluvu na Ryder Cup. Priekopnícka spoločnosť na výrobu strečových a nepremokavých materiálov podpísal nový licenčný kontrakt na prestížny súboj golfistov Európy a USA na roky 2016 a 2018.

Ryder_Cup_02

Firma zo severu Európy poskytne pre zákazníkov exkluzívnu rydercupovú kolekciu pozostávajúcu zo športových košelí, pulóvrov, vrstevných produktov a vysoko nepremokavých odevov, ktorá bude dostupná v maloobchodných predajniach na starom kontinente. Záujemcovia si môžu jednotlivé časti kolekcie objednať aj na webovom portáli www.euroshop.rydercup.com.

abacus

Ryder Cup 2016 sa uskutoční v septembri v americkom Hazeltine Golf Clube Chaska v štáte Minnesota, o dva roky neskôr bude dejiskom prestížneho súboja za Le Golf National Paris vo Francúzsku. „Športové oblečenie Abacus je už po mnohých rokoch cennou súčasťou a oficiálnym sponzorom na European Tour a po úspechu na Ryder Cupe 2014 v Gleneagles je len prirodzené, že vzájomná spolupráca a vzťahy sa rozšírili do oficiálnej licencie pre zápasy Ryder Cupu v rokoch 2016 a 2018.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv