Neprehliadnite

Nicklaus dostane cenu Muhammada Aliho

 

Jack_02

Prestížny a svetoznámy športový magazín Sports Illustrated sa rozhodol udeliť cenu Muhammad Ali Legacy golfovej legende Jackovi Nicklausovi. Ten sa tak pripojí zatiaľ len k dvom oceneným, ktorí stelesňujú ideály športového ducha, vodcovstva a dobročinnosti.

Jack_01

Pred Nickalusom sa tejto pocty dostalo v roku 2008 Eunice Kennedyovej Shriverovej, zakladateľke organizácie Special Olympics, a basketbalovej hviezde Magicovi Johnsonovi (2014). Nicklaus cenu prevezme na každoročnej akcii Športovec roka, ktorá sa uskutoční v New York City.

Jack_03

„Jackova vášeň byť najlepší na golfovom ihrisku bola prekonaná len jeho láskou k deťom, aby se mali dobre. Desaťročie využíva svoju slávu k tomu, aby pomáhal upozorňovať na problémy detského zdravia. Myslím, že nie je osobnosť, ktorá by si túto cenu zaslúžila viac, než Zlatý medveď,“ povedal legendárny boxer Ali.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv