Neprehliadnite

Albatross zostáva v kalendári elitnej európskej túry

 

Czech-Masters

Vedenie European Tour zverejnilo definitívnu podobu kalendára na sezónu 2015/2016, v ktorej bude azda najväčšou zmenou Final Series pozostávajúca len z troch turnajov. Golfoví fanúšikovia z Českej a Slovenskej republiky sa však môžu pripraviť opäť na Czech Masters na Albatrosse, kde sa bude hrať 18.-21. augusta 2016. V turnajovom kalendári na novú sezónu je celkovo 45 íventov v 26 krajinách celého sveta. Súčasťou Final Series hranej od roku 2013 už nebude HSBC Champions. Z hry vypadol aj turnaj BMW Masters v Šanghaji, ale jeho miesto zaujal Nedbank Golf Challenge v juhoafrickom Sun City.

European-tour

Záverečnú sériu tak budúci rok odštartuje Turkish Airlines Open s dotáciou 7 miliónov dolárov (3. – 6. novembra), nasleduje Nedbank Challenge s rovnakou dotáciou (10. – 13. novembra) a finále obstará opäť DP World Tour Championship s dotáciou 8 miliónov dolárov (17. – 20. novembra). Nadchádzajúci ročník bude mať hneď niekoľko vrcholov. Vedľa štvorlístka majorov sa hrá na prelome septembra a októbra aj Ryder Cup v Hazeltine a po 112 rokoch se golf vráti aj do programu olympijských hier. O olympijské kovy sa bude hrať v Riu de Janeiru 11. – 14. augusta.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv