Neprehliadnite

Mount Juliet pribudol do rodiny European Tour

 

Medzinárodne vyhlásené pozemky Mount Juilet sa stali šestnástym členom exkluzívnej spoločnosti nehnuteľností a majetkov Europen Tour potom, ako sa stalo írske ihrisko oficiálnou destináciou európskeho okruhu. Mount Julilet, ktorý je považovaný za najkultovejší írsky golfový rezort, sa nachádza v srdci kraja County Kilkenny. Je to vôbec prvá írska destinácia v reťazci European Tour, ktorý pozostáva z ihrísk v 14 rôznych krajinách v Európe, na Blízkom východe a v Ázii.

MJ_01

Ozdobou rezortu Mount Juliet je 250 rokov starý Manor House, ktorý sa od roku 1989 využíva ako luxusný hotel s pozoruhodným panoramatickým výhľadom na rieku Nore a Ballylinch Stud (pozn. chovnú stanicu koní). Nachádza sa 20 minút od Kilkenny City a niečo viac ako hodinu z Dublinu. Mount Juliet sa môže pochváliť širokou škálou vybavenia a zariadení svetovej triedy vrátane jediného golfového ihriska, ktoré na území Írska dizajnoval legendárny Jack Nicklaus.

MJ_02

Súčasťou rezortu je aj najmodernejšie jazdecké centrum a reštaurácia Lady Helen ocenená Michelinovými hviezdami. Vďaka rieke je populárny aj rybolov, zelenú tu má pešia turistika, jogging a cykloturistika. K dispozícii sú aj relaxačné kúpele a oddychové centrum. Ihrisko v Mount Juliet otvorili v roku 1991 priateľský duelom medzi Američanom Nicklausom a legendárnym írsky borcom Christy O ´Connorom st. O dva roky neskôr už hostil prvý z troch ročníkov Irish Open.

(jj)

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv