Neprehliadnite

Woods sa podrobil ďalšej operácii chrbta

 

during the final round of The Barclays at Liberty National Golf Club on August 25, 2013 in Jersey City, New Jersey.

Hviezdny golfista Tiger Woods sa po roku a pol podrobil druhej operácii chrbta. Pri drobnom zákroku mu lekári odstránili úlomok chrbtice, ktorý tridsaťdeväťročnému Američanovi tlačil na nerv a spôsoboval bolesť. Víťaz štrnástich major turnajov verí, že sa úplne zotaví, vráti sa k turnajom a v novej sezóne zastaví výkonnostný pád.

Tiger_01

Prvú operáciu Woods podstúpil vlani v marci, keď ešte viedol svetový rebríček. V súčasnej dobe je na konci tretej stovky. Pretože sa nedostal do play-off lukratívneho FedExCupu, skončila mu sezóna predčasne už v auguste. Do konca roku však plánoval odohrať ešte pár menších turnajov, lenže v na svojom webe informoval, že se zotavuje z aktuálnej operácie.

Tiger Woods bows his head on the fourth green during the final round of the Cadillac Championship golf tournament on Sunday, March 9, 2014, in Doral, Fla. Woods made bogey on the hole. (AP Photo/Lynne Sladky)

„Je to frustrujúce, ale som bojovník,“ napísal Woods. „Lekári povedali, že sa úplne zotavím a nepochybujem, že by to tak nebolo. Je to smola, ale také veci sa stávajú. Už som bol v podobnej situácii a potom znovu hral. Teraz to nebude iné,“ uviedol golfista, ktorý vyhral viac ako stovku turnajov. Na ďalší titul však čaká viac ako dva roky.

Tiger_02

Woods plánuje návrat po ďalšej zdravotnej pauze na začiatok budúceho roku. V tejto sezóne nastúpil len do jedenásť turnajov, pričom štyrikrát neprešiel katom a raz sa vzdal. Na poslednej akcii v Greensboro priznal, že ho chrbát opäť trápi a k tomu i bedrový kĺb. Štyridsiate narodeniny oslávi 30. decembra.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv