Neprehliadnite

US PGA Championship: Svetová jednotka hlási návrat, McIlroy si zahrá na poslednom major turnaji sezóny

 

Rory

Rory McIlroy je pripravený tento týždeň vo Whistling Straits na dramatický návrat do súťažného golfu. Líder svetového rankingu je jedným z 53 členov European Tour, ktorý budú súperiť na US PGA Championship, poslednom major podujatí v roku 2015.

WS_ihrisko

McIlroy utrpel bizarné zranenie členka počas futbalového zápas s kamarátmi pred turnajom Scottish Open, pričom z rovnakých dôvodov vynechal aj British Open a WGC-Bridgestone Invitational. Ostrovný borec sa však podrobil intenzívnej rehabilitácii a teraz je pripravený obhajovať tretí titul, ktorý vyhral vlani v lete.

JOrdan

US PGA Championship sa po piatich rokoch vracia opäť do Whistling Straits, na výnimočné ihrisko na brehu Michiganského jazera s viac než tisícovkou bunkerov. Dvadsaťšesťročný Severný Ír bude hrať na US PGA Championship v úvodných dvoch kolách vo flajte spoločne s major šampiónmi tejto sezóny Američanmi Jordanom Spiethom a Zachom Johnsonom.

Zach-Johnson

Spomínaný Spieth v tomto ročníku vyhral oba úvodné majory US Masters a US Open a pred ním leží výzva vyhrať i tretie podujatie veľkej štvorky počas jediného roku. To sa pred ním podarilo v doterajšej histórii len Benovi Hoganovi (1953) a Tigerovi Woodsovi (2000). Mimochodom, jeho krajan Zach Johnson vyhral pred niekoľkými týždňami British Open.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv