Neprehliadnite

US PGA Championship: Na čele Day a Jones, druhé kolo prekazila búrka

 

day_02

Kvôli hroziacej búrke s bleskami zostalo 2. kolo golfového majoru US PGA Championship po piatku nedohrané. V čele sú Austrálčania Jason Day a Matt Jones so skóre -9, ale obaja boli z ihriska Whistling Straits stiahnutí pred dokončením osemnástich jamiek rovnako ako zatiaľ tretí Justin Rose z Anglicka.

Jason Day, of Australia, hits a drive on the 16th hole during the first round of the PGA Championship golf tournament Thursday, Aug. 13, 2015, at Whistling Straits in Haven, Wis. (AP Photo/Jae Hong)

Z hráčov, ktorí stihli druhé kolo odohrať, je na tom najlepšie Švéd David Lingmerth a so siedmimi ranami pod par je priebežne na delenom siedmom mieste. O ranu za ním už je Američan Jordan Spieth. Tohtoročný víťaz US Masters a US Open zahral v náročnom veternom dni výborných 67 rán a posunul sa na dohľad špičky turnaja.

JOnes_01

Piaty hráč sveta Day, ktorý čaká na svoj prvý major titul, stihol druhý deň obísť štrnásť jamiek, Jones dvanásť a potom sa zdvihol veľký vietor a začalo silne pršať. „Bol som rád, že som počul klaksón a mohol sa ísť schovať,“ povedal Day. Obhájca titulu a prvý hráč sveta Rory McIlroy zo Severného Írska zahral rovnako ako v prvom kole 71 a priebežne stráca na vedúcu dvojicu sedem úderov.

jones_02

Skvelé kolo predviedol Hiroši Iwata. Japonec dokonca útočil na majore na rekordných 62 rán, ale nakoniec zapísal 63. V skórkarte mal jeden ígl, osem birdie a len jediné bogey a vo výsledkoch sa katapultoval o 108. miest na delenú 15. pozíciu. Druhé kolo ešte nedohral Američan Dustin Johnson, ktorý viedol po prvom dni, a zatiaľ si pohoršil na -5. Bývalý prvý hráč sveta Tiger Woods mal za sebou trinásť jamiek, celkové skóre +4 a zatiaľ je za hranicou katu pre finálová kolá.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv