Neprehliadnite

Turnaj WGC-Bridgestone Invitational nefiguruje pre budúci rok v kalendári European Tour

 

Vedenie European Tour pri príprave turnajového kalendára pre budúcu olympijskú sezónu musela zohľadniť podujatie v Rio de Janeiro. Z tohto dôvodu došlo k presunu viacerých turnajov a následne ku kolízii termínov.

ET

Kvôli turnaju pod piatimi kruhmi v Brazílii sa presunul turnaj WGC-Bridgestone Invitational na termín na prelome júna a júla a dostal sa tak do kolízie s íventom Open de France. Najstarší otvorený šampionát na európskom kontinente mimo britské ostrovy navyše na budúcu sezónu oslávi jubilejný 100. ročník.

Rio2016-Logo(FORMATTED)

Zástupcovia European Tour pod vedením nového výkonného šéfa Keitha Pelleyho, ktorý vystriedal vo funkcii George O’Gradyho, nakoniec rozhodli jednoznačne v prospech Open de France. V budúcom roku tak WGC-Bridgestone Invitational nebude spoločným turnajom US PGA a European Tour a nebude súčasťou kalendára európskej série.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv