Neprehliadnite

European Tour – D+D REAL Czech Masters: Medzi prihlásenými aj dvaja vlaňajší víťazi Ryder Cupu

 

Jamie

Vedenie European Tour zverejnilo zoznam hráčov, ktorí sa prihlásili do oficiálnej uzávierky na D+D REAL Czech Masters. Turnaj sa uskutoční od 27. do 30. augusta v golfovom rezorte Albatross neďaleko Prahy. Od teraz už môže dopisovať hráčov na štartovnú listinu len promotér turnaja. Medzi prihlásenými je obhajca titulu Jamie Donaldson z Walesu a tiež Francúz Victor Dubuisson, kľúčové postavy víťazného tímu Európy vo vlaňajšom Ryder Cupe. Tretím z hráčov prvej svetovej päťdesiatky je Škót Marc Warren.

Victor

K veľkým ťahákom turnaja patrí Dán Thorbjorn Olesen a Holanďan Joost Luiten. Výborné výkony v tejto sezóne podáva Ind Anirban Lahiri. Získal titul v Malajzii a potom doma v Indii, pričom je desiaty v Race to Dubai. Svoj prvý turnajový triumf vybojoval tento rok James Morrison, vyhral Open de Espaňa, prvý veľký titul získal vlani v Škótsku na Alfred Dunhill Links Championship ďalší účastník Oliver Wilson.

Marc

Znovu dorazí aj víťaz British Open Paul Lawrie, opäť uvidíme Belgičana Nicolase Colsaertse a Američana Petra Uihleina. Naopak premiéru budú mať na Albatrosse Francúzi Alexander Levy, Grégory Havret alebo Romain Wattel. Ešte sme v kontakte s tromi hráčmi, ktorí hrajú US PGA Tour a čakáme na ich vyjadrenie. Majú od nás pripravenú pozvánku,“ uviedol Petr Dědek, majiteľ RELMOSTU. Zahraničný zoznam hráčov je veľmi atraktívny, domáce české farby bude hájiť minimálne desať golfistov v štartovnom poli.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv