Neprehliadnite

US Open už pozná svoje dejiská v rokoch 2022 až 2024

 

The Country Club v Brookline v štáte Massachusetts, jedno z najstarších ihrísk v Severnej Amerike, je jedným z troch budúcich dejísk US Open. Druhý major v Brookline sa odohrá v roku 2022 a bude to len štvrté US Open v histórii na tomto známom ihrisku. V roku 2023 sa US Open uskutoční na ihrisku Los Angeles Country Clubu a o rok neskôr sa tretí major sezóny odohrá v Pinehurste, teda na mieste, kde sa pred rokom radoval z titulu Martin Kaymer.

Los_Angeles_Country_Club_-_North_331116

Country Club v Brookline založili už v roku 1882 a v roku 1992 bol tiež dejiskom Ryder Cupu. US Open sa tu naposledy hralo v roku 1988 a zvíťazil vtedy Američan Curtis Strange. Pamätný je ale predovšetkým premiérový US Open, na ktorom v roku 1913 amatér Francis Ouimet porazil v play-off britských golfových titánov Harryho Vardona a Teda Raya.

The-Country-Club-(Brookline)-clubhouse-angle

Los Angeles Country Club privíta US Open po prvý raz a bude doteraz tretím ihriskom v južnej Kalifornii, na ktorom sa druhý major sezóny odohrá. Predtým mali tú česť Riviera Country Club (1948) a Torrey Pines (2008 a 2021). Pinehurst v Severnej Karolíne privíta US Open v roku 2024 už po štvrtý raz a v posledných rokoch je pravidelnou súčasťou rotačného systému ihrísk, na ktorých sa americký šampionát hráva. US Open hostilo v sezónach 1999, 2005 a vlani.

Shinnecock-Hills-Golf-Club

V budúcom roku sa US Open uskutoční na ihrisku Shinnecock Hills v New Yorku, rok potom v Pebble Beach, v roku 2020 vo Winged Foot a o rok neskôr v Torrey Pines.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv