Neprehliadnite

Netradičné zranenie Lexi Thompsonovej

 
during the final round of the 2014  Kraft Nabisco Championship on the Dinah Shore Tournament Course at Mission Hills Country Club on April 6, 2014 in Rancho Mirage, California.

during the final round of the 2014 Kraft Nabisco Championship on the Dinah Shore Tournament Course at Mission Hills Country Club on April 6, 2014 in Rancho Mirage, California.

Britský golfista Paul Casey si vykĺbil pred dvoma rokmi rameno pri snoubordovaní. Američan Lucas Glover doplatil zasa na testovanie paddleboardingu zranením kolena, ktorého v sezóne 2012 stálo účasť na Turnaji šampiónov na Havajských ostrovoch. Netradičné zranenie si v tomto ročníku privodila aj svetová jednotka Rory McIlroy, ktorú z účasti na British Open vyradila natrhnutá šľacha. Severný Ír sa zranil pri hraní futbalu s kamarátmi.

Lexi_02

Najnovšie sa na zoznam bizarne zranených hráčov dopísala aj Lexi Thompsonová. Americká golfistka si totiž poranila zápästie potom, ako pózovala pre fotografa a mala predstierať boxerský výpad. Pre 20-ročnú zámorskú golfistku to nie sú žiadne nové zdravotné problémy. S bolesťou zápästia sa potýka už od februára, od chvíle, keď sa fotila pre titulnú stránku amerického magazínu Golf Digest v kontroverznej póze – s nahou hornou časťou tela odetou len ručníka okolo ramien.

Lexi_03

A pretože Thompsonová používa ako súčasť tréningu aj box, požiadal produkčný Tony Hernandez, aby na neho americká hráčka v boxerských rukaviciach zaútočila, zatiaľ čo on ju bude natáčať kamerou a hovoriť s ňou. Lenže Thompsonová jeden z predstieraných výpadov trochu prehnala, udrela sa o kameru tak nešťastne, že si poranila zápästie. Od tej doby musí hrať s tejpom, ale tiež s neustálou bolestí. „Nie je to nič pozitívne ani príjemné, ale myslím, že to je stále od tej boxerskej rany. A možno aj od toho, že stále veľa hrám. Potrebujem mať tejp, bez něho by to proste nešlo,“ priznala Thompsonová.

Lexi_04
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv