Neprehliadnite

European Tour – Open de France: Galského kohúta uchmatol Rakúšan Wiesberger

 

Bernd_02

Rakúšan Bernd Wiesberger na ceste za triumfom na Alstom Open de France vygradoval svoj športový výkon. Vo finálovom dejstve predviedol učebnicové záverečné kolo, v ktorom zahral poltucet úderov pod par a na konci sa mohol radovať zo svojho tretieho turnajového titulu na European Tour.

Bernd_03

Wiesbergerovi sa darilo napriek tomu, že väčšina hráčov sa v poslednom kole trápila s obtiažnym ihriskom aj podmienkami. Platilo to predovšetkým pre Nemca Maximiliana Kieffera, ktorý sa opäť nedočkal premiérového titulu, alebo pre domáceho Victora Dubuissona, ktorý zahral v nedeľu štyri rany nad par a prepadol sa na delené 12. miesto.

Bernd_01

Na poslednej jamke padla aj posledná šanca, aj keď už len skôr teoretická. Martin Kaymer, ktorý na ťažkej osemnástke utopil loptičku a zapísal si double bogey. Ani líder po troch kolách Jaco Van Zyl nijako nežiaril. A tak jediným, kto držal 29-ročného Rakúšana v strehu, bol Angličan James Morrison. Lenže sa dokázal priblížiť najviac na dve rany. Navyše Wiesberger zakončil turnaj štýlovo, keď zo šiestich metrov premenil na záverečnej osemnástke pat do birdie.

GOLF - Alstom Open de France

Wiesberger, ktorý oba svoje doterajšie tituly v európskej sérii získal v roku 2012, zinkasoval aj najvyššiu finančnú prémiu v kariére vo výške 500-tisíc eur. Jediným, kto tlačil na víťaza na ihrisku, kde sa bude hrať Ryder Cup 2018, bol jeho spoluhráč z flajtu Morrison. Ten bol nakoniec nadmieru spokojný s druhým miestom. Spokojne pôsobili aj Van Zyl a Rafa Cabrera-Bello, pretože si obaja zaistili štart na British Open.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv