Neprehliadnite

Challenge Tour – D+D Real Slovakia Challenge: Víťazom 2. ročníka Španiel Virto Astudillo

 

Borja Virto Astudillo rozhodol o svojom prvom titule na Challenge Tour v Šajdíkových Humencoch neďaleko Senice na poslednej jamke. Španielsky golfista zahral fantastický čip-in z rafu pod grínom. V priamom súboji o víťazstvo musel vzápätí premeniť jeho spoluhráč z flajtu Ricardo Gouveia pat do birdie. Nepremenil. V tom momente bolo jasné, že len Jeff Winther v poslednom flajte môže íglom na štvorpare poslať turnaj do play off. To sa však nestalo.

Penati

Virto Astudillo skončil so skóre -17 o ranu pred Portugalcom Ricardom Gouveiom. Ten tak nedokázal zvíťaziť v druhom týždni po sebe. Gouveia bol najlepší minulý týždeň na turnaji Challenge Tour v Nemecku a teraz si takmer pripísal ďalší titul. Z pár metrov ale sledoval ako člen rovnakého flajtu víťazný čip-in Astudilla. „Zvyčajne som na ihrisku pomerne pokojný, dnes som ale zatínal päste najviac vo svojom živote, keď som premenil ten čip na poslednej jamke,“ priznal Astudillo, ktorý zahral v poslednom kole skóre 66/-6.

Španiel

Turnaj v slovenskom Golf Penati Rezorte skončil fiaskom pre českých a slovenských hráčov. Na turnaji sa ich predstavilo celkovo sedemnásť (päť Slovákov), ale ani jeden z nich neprešiel katom. Najlepšie odohrali úvodné dve kolá Petr Gál a Filip Mrůzek, obaja mali bilanciu +4 a obsadili delené 96. miesto. Najvyššie zo slovenských golfistov skončili amatéri Michal Brezovský a Ján Friesz, ktorým so skóre 151/+7 patrí 120. priečka.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv