Neprehliadnite

British Open: V St. Andrews diktuje silný vietor, dohrávať sa bude v pondelok už bez Woodsa

 

AP BRITISH OPEN GOLF S GLF GBR

British Open sa kvôli nepriazni počasia po prvý raz od roku 1988 dohrá až v pondelok. Na turnaji kategórie major v Škótsku sa pre silný vietor dohralo piatkové druhé kolo po takmer desaťhodinovom prerušení až v sobotu večer.

Dustin_01

V čele priebežného poradia je o jednu ranu Dustin Johnson, ktorý s bilanciou -10 uhájil vedenie po štvrtkovom prvom kole. Na druhé miesto sa posunul Angličan Danny Willett, ktorý stihol odohrať už v piatok, o ďalšiu ranu späť je škótsky golfista Paul Lawrie.

Danny-Willett

Trojnásobný víťaz British Open Tiger Woods, ktorý bol rovnako ako Johnson medzi 39 golfistami, ktorí druhé kolo v piatok nestihli, dohrávku nezvládol a po prvý raz v kariére neprešiel dvakrát za sebou na turnaji kategórie major katom. Jeho osud spečatili tri bogey za sebou od 13. jamky a 39-ročný Američan sa s celkovým skóre +7 rozlúčil po US Open i v St. Andrews, kde v rokoch 2000 a 2005 triumfoval.

woods

V piatok musel byť turnaj prerušený kvôli silnému dažďu na viac než tri hodiny a nie všetci golfisti potom za svetla stihli obísť kompletných 18 jamiek. Sobotňajšia dohrávka potom bola kvôli silnému vetru už po 32 minútach odložená a hráči na jeho upokojenie čakali až do 19:00 SELČ.

The_Open_jpg

Tretie kolo by sa malo podľa nového plánu odohrať v nedeľu a turnaj vyvrcholí v pondelok. Doteraz jediný raz v histórii sa British Open dohrávalo s denným oneskorením v roku 1988 na ihrisku v Lythame. Slávny Klaretový džbán vtedy získal legendárny Španiel Seve Ballesteros.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv