Neprehliadnite

British Open bez svetovej jednotky, McIlroy si poranil členok pri futbale

 

ROry_03Líder svetového golfového rebríčka Rory McIlroy nebude kvôli natrhnutým väzivám v členku obhajovať víťazstvo na British Open. Severoírsky hráč sa zranil počas sobotňajšieho futbalového zápasu s priateľmi. Slávny turnaj začne v škótskom St. Andrews vo štvrtok 16. júla.

ROry_04

„Po veľkom zvažovaní som sa rozhodol, že v St. Andrews hrať nebudem,“ uviedol McIlroy na sociálnej sieti. „Aj keď rehabilitácia pokračuje dobre, chcem sa vrátiť na turnaje, až budem stopercentne zdravý a stopercentne schopný sa rovnať ostatným,“ prehlásil víťaz štyroch turnajov kategórie major.

GOLF-GBR-OPEN

British Open vlani na ihrisku Hoylake vyhral po prvý raz. V tejto sezóne mal byť ťahákom turnaja jeho súboj s Američanom Jordanom Spiethom, ktorý bude po triumfoch na US Masters a US Open útočiť na tretí major v sezóne. Dvadsaťšesťročný McIlroy mu kvôli zraneniu plány neskríži.

Rory_01

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv