Neprehliadnite

British Open – 2. kolo: Po nedohranom druhom dejstve lídrom Dustin Johnson

 

Po nedohranom druhom kole na British Open zostal vo vedení golfového majoru Američan Dustin Johnson. Na ihrisku ihrisku v St. Andrews má zatiaľ skóre desať úderov pod par a vedie o jeden úder pred Angličanom Dannym Willettom.

Dustin_01

Dopoludnia sa nad slávnym ihriskom Old Course prehnala prietrž mračien, ktorá na niektorých miestach zanechala rozsiahle kaluže a prerušila turnaj na viac než tri hodiny. Kvôli tomu sa kolo večer nestihlo dohrať.

Dustin_02

Napríklad Johnsonovi zostalo na sobotňajšie ráno päť jamiek, rovnako favorizovanej svetovej dvojke Jordanovi Spiethovi. Víťazovi dvoch predchádzajúcich turnajov kategórie major US Masters a US Open sa ale piatkové kolo príliš nevydarilo, Spieth zostal na skóre -5 a klesol na pätnáste miesto.

Dustin_03

Druhé kolo zatiaľ nedokončil ani trojnásobný víťaz British Open Tiger Woods. So skóre +5 je ale málo pravdepodobné, že by slávny Američan prešiel katom.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv