Neprehliadnite

British Open – 1. kolo: Vedie Dustin Johnson, Spieth ho atakuje, Woods sa trápi

 

Open_01

Golfová oslava na Britských ostrovoch má za sebou prvý deň, ktorý naznačil, že tretí major sezóny na legendárnom ihrisku v škótskom St. Andrews bude poriadne zamotaný. Po úvodnom kole The Open je v čele jeden z amerických favoritov Dustin Johnson, ktorý zahral sedem úderov pod par, ďalších šesť hráčov je o úder späť. Jordan Spieth, ktorý útočí na Grand Slam, je na skóre -5.

Open_02

Naopak, trojnásobnému víťazovi turnaja Tigerovi Woodsovi prvé dejstvo na 144. ročníku British Open nevyšlo. Hneď na prvej jamke Old Course poslal loptičku do vody a deň zakončil so skóre +4, ktoré je jeho najhorším profesionálnym výkonom v St. Andrews. Zo 156 štartujúcich mu patrí 139. miesto.

OPeN_04

Johnson v júni siahal po triumfe na US Open, ale v závere zlyhal a „daroval“ víťazstvo práve Spiethovi. Dvadsaťjedenročný Spieth, ktorý vyhral dva predchádzajúce turnaje kategórie major, by sa v prípade ďalšieho titulu stal po prvý raz svetovou jedničkou. V čele rebríčka by vystriedal Roryho McIlroya zo Severného Írska, ktorý kvôli pretrhnutým väzivám v členku na náročnom linksovom ihrisku neštartuje.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv