Neprehliadnite

LPGA Tour – KPMG Women’s PGA Championship: Víťazný hetrik Inbee Park na druhom major turnaji

 

Staronovou svetovou jednotkou ženského profesionálneho golfu sa stala Inbee Park. Juhokórejská hráčka vystriedala na tróne Lydiu Ko vďaka svojmu tretiemu triumfu na druhom major sezóny, ktorý sa hrá pod názvom KPMG Women’s PGA Championship.

KPMG Women's PGA Championship - Final Round

Park vykročila za svojim 15. titulom na LPGA Tour a šiestym na majore v sobotu, keď zahrala sedem úderov pod par ihriska a vo Westchester Country Clube sa ujala vedenia. V nedeľu si ho už len strážila. Víťazka mala problémy azda len v prvom dejstve, v ktorom potrebovala 72 úderov. V ďalších troch kolách zapisovala sedemnásť berdíkov a ani jedno bogey!!

Inbee_Park_02

Posledné birdie si pripísala na záverečnej 72. jamke celého turnaja a mohla začať oslavovať titul a víťazný šek na 525.500 amerických dolárov. So skóre 273/-19 skončila o päť úderov pred svojou krajankou Sei Young Kim. O ďalšie dve rany dohrala tretia Lexi Thompsonová. Park potrebovala skončiť do 29. miesta, aby sa vrátila na trón, pretože doterajšia svetová jednotka Lydia Ko vôbec po prvý raz po 54 turnajoch na LPGA neprešla katom.

Inbee_Park_01

Dvadsaťšesťročná Inbee Park sa stala siedmou hráčkou po Annike Sorenstamovej, Se Ri Pak, Patty Sheehanovej, Nancy Lopezovej, Kathy Whitworthovej a Mickey Wrightovej, ktorá uspela na druhom majore sezóny po tretí raz v kariére.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv