Neprehliadnite

World Golf Championships – Cadillac Match Play: McIlroy ovládol v San Franciscu šampionát v jamkovke

 

Rory McIlroy absolútne ovládol World Golf Championships na ihrisku TPC Harding Park. Svetová jednotka v San Franciscu vyhrala všetkých sedem duelov. Vo finále Severný Ír zdolal Angličana Garyho Woodlanda 4&2. Jeden deň pred svojimi 26. narodeninami sa stal po Tigerovi Woodsovi druhým golfistom, ktorý z pozície najvyššie nasadeného hráča ovládol svetový šampionát v hre na jamky.

rory_2

McIlroy v skupine porazil Američanov Jasona Dufnera, Brandta Snedekera a Billyho Horschela, vo vyraďovacej časti postupne poslal domov Japonca Hidekiho Macujamu, Angličana Paula Cayseho a Jima Furyka z USA. Nebola to však bezchybná jazda. Štvrťfinále vyhral nad Caseym až na 22. jamke, štvrtej dodatočnej. V semifinále s Furykom vyrovnal berdíkom na sedemnástej jamke a do finále ho posunul dlhý pat do íglu na poslednej päťparovej osemnástke.

Rory

Vo finále McIlroy zdolal o štyri údery Woodlanda a pripísal si na svoje konto desiaty titul na US PGA Tour a druhý v rámci World Golf Championships. V záverečnom súboji o primát už favorizovaný ostrovný golfista predviedol pokojnejší výkon. Zapisoval dokonca sériu troch berdíkov. Na siedmej jamke tak už mal náskok o štyri. A na jamke č.16 bolo rozhodnuté. Víťazný McIlroy sa vedľa Woodsa a Jacka Nicklause stal za uplynulých 75 rokov len tretím golfistom, ktorý pred dovŕšením 26 rokov vyhral na zámorskom okruhu minimálne desaťkrát.

WGC – Cadillac Match Play
TPC Harding Park, San Francisco (USA)
/Dotácia turnaja 9,25 mil. USD/

Finále: Rory McIlroy (Sev. Ír.) – Gary Woodland (USA) 4/2
O 3. miesto: Danny Willett (Angl.) – Jim Furyk (USA) 3/2

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv