Neprehliadnite

Normanovi sebareflexia nechýba, účasť na The Open odmietol

 

Osobnosť sa pozná podľa viacerých vlastností, no jednou z nich je aj dostatok sebareflexie. A tá rozhodne legendárnemu golfistovi Gregovi Normanovi nechýba. Vzor mnohých hráčov mohol v tejto sezóne využiť ešte poslednú možnosť štartovať na British Open v St. Andrews, ale dobrovoľne sa jej vzdal. Šesťdesiatročný Austrálčan, ktorý The Open v minulosti dvakrát vyhral, nechce zaberať miesto mladším hráčom.

greg-norman

Keď v roku 2005 odohral popoludní záverečné kolo v St. Andrews, najskôr netušil, že to bolo jeho posledné účinkovanie na slávnom Old Course. To aj preto, že o päť rokov neskôr so štartom na British Open v St. Andrews počítal, ale stop mu vystavilo zranenie ramena. Tohtoročný British Open bude tak trochu v znamení lúčenia legiend. Už vopred avizovali svoje zbohom Tom Watson, Nick Faldo i Bernhard Langer.

2011 Australian PGA Championship - Day 2

„Žralok“ naposledy štartoval na British Open v roku 2009 v Turnberry. „Nemal som dosť času na prípravu a nebolo by fér, aby som zaberal miesto niekomu, kto napríklad môže aj vyhrať,“ povedal Norman. A dobre vie, o čom hovorí. Keď odriekol kvôli pretrvávajúcim bolestiam po operácii ramena štart v roku 2010, nahradil ho v štartovnom poli práve jeden z talentovaných mladíkov – Jason Day.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv