Neprehliadnite

Lydia Ko chce pomôcť Nepálu

 

Talentovaná tínedžerka a aktuálna svetová jednotka Lydia Ko má srdce na prvom mieste. Novozélandská golfistka s juhokórejskými koreňmi sa totiž rozhodla venovať ľuďom postihnutým zemetrasením v Nepále peniaze, ktoré vyhrá na turnaji LPGA North Texas Shootout.

Pri zemetrasení, ktoré zasiahlo hlavné mesto Káthmándu a jeho okolie, zahynulo viac ako päť tisíc ľudí. Ďalších viac než desať tisíc bolo zranených. „Proti prírodným katastrofám sme bezmocní. Myslím si, že tí ľudia boli nevinní a toto je jeden zo spôsobov, ako im pomôcť,“ vyhlásila 18-ročná golfistka, ktorá v tejto sezóne už vyhrala dva turnaje.

lydia-ko-img_640

Samotná Lydia Ko si dobre pamätá na bezmocnosť a strach pri zemetrasení v roku 2011 v jej domove na Novom Zélande. „Ešte stále to mám v živej pamäti. Hovoríme síce Christchurchu mesto kvetín, ale následky zemetrasenia sú tam vidieť aj dnes. Poznamenalo to mnoho ľudí,“ zaspomínala si Lydia Ko.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv