Neprehliadnite

Jedenásť šťastlivcov na US Open z kvalifikácie

 

Francúz Alexander Levy je jedným z jedenástich šťastných, ktorí si zaistili v regionálnej kvalifikácii vo Walton Heath postup na tohtoročný US Open v Chambers Bay. Naopak, medzi tými, ktorí sitom kvalifikácie neprešli, boli aj Pádraig Harrington a Peter Uihlein. Levy, ktorý má na konte dva tituly z European Tour, prišiel o možnosť priameho postupu na US Open potom, čo na BMW PGA Championship skončil až na delenom 51. mieste. A neposunul sa do elitnej šesťdesiatky svetového rebríčka v stanovenom termíne. Reparát ale zvládol skvele.

Chambers_Bay_golf

Společne s ním si účasť v Chambers Bay zaistili Shiv Kapur, John Parry, Alex Noren, Lucas Bjerregaard, Jason Palmer, ktorý je známy tým, že hráva krátke údery okolo grínu len jednou rukou, Marcel Siem, Tjaart Van Der Walt, Garth Mulroy, Thomas Aiken a Marcus Fraser. Medzi tými, ktorým sa štart na US Open výrazne vzdialil, sú naopak niektorá veľké mená. Vedľa Harringtona a Uihleina, ktorí neuspeli v kvalifikácii, sú tu aj ďalší, ktorí sa prepadli v rebríčku mimo elitnú Top 60.

Padraig Harrington

/Trojnásobný víťaz major turnajov Pádraig Harrington/

To platí okrem iného aj pre Luka Donalda, ktorý sa po Wentworthe prepadol na 65. miesto svetového poradia. Tým posledným, kto si na základe pondelňajšieho aktuálneho rebríčka zaistil účasť na US Open, bol Marc Leishman. Naopak, čierny Peter zostal v rukách Kevina Kisnera, ktorý okrem toho, že tento rok prehral na dvoch turnajoch až v play-off, okupuje prvú nepostupovú pozíciu.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv