Neprehliadnite

Ihrisko TPC Sawgrass prejde zmenami

 

Podľa zámorských médií sa na golfovom ihrisku TPC Sawgrass chystajú výrazné zmeny. V dejisku prestížneho turnaja The Players Championship údajne dôjde v blízkej budúcnosti dokonca k redesignu niektorých grínov.

Okrem spomínanej úpravy má dôjsť k predĺženiu niektorých jamiek vrátane päťparovej dvojky a štvorparovej dvanástky. Nadšenci z golfového klubu tak chcú hráčov opäť donútiť, aby na odpalisku znovu vzali do ruky drajver.

sawgrass17

Pravdepodobne najväčšiu zmenu pripravuje Tour a architekt ihriska Pete Dye práve na štvorparovej jamke číslo 12. So svojimi 320 metrami sa dvanástka aj s malým grínom a niekoľkými terénnymi vlnami, ktoré bránia priamemu prístupu na grín, radí na Stadium Course k najľahším jamkám.

V pláne je premeniť ju na jamku, ktorá bude dosiahnuteľná drajvrom priamo z týčka, ale zároveň vznikne nová vodná prekážka a dôjde k presunutiu grínu. Jej dĺžka by sa mala pohybovať v rozmedzí 245 až 300 metrov.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv