Neprehliadnite

Whan šéfom až do roku 2020

 

Mike Whan predĺžil svoj pôvodný šesťročný kontrakt s LPGA a bude riadiť  v pozícii šéfa zámorskú ženskú tour aj v ďalších sezónach až do roku 2020. Pod jeho vedením sa totiž za ostatných necelých päť rokov podarilo LPGA významne pozdvihnúť a rozšíriť.

Do roku 2010 stratila najväčšia ženská séria niekoľko turnajov a kľúčových sponzorov. Po nástupe Whana narástol počet turnajov na tour z 23 íventov na súčasných 33 a prize money narástli z vtedajších 40 miliónov dolárov na dnešných 60 miliónov.

Whan

Pod vedením 50-ročného Američana sa tiež takmer zdvojnásobila dĺžka televíznych prenosov. Väčšina z nich bola navyše prenášaná naživo, zatiaľ čo v minulosti išlo väčšinou o záznamy. Aj v ďaka Whanovým aktivitám a kontaktom vzrástli príjmy LPGA o 60 percent počas posledných piatich rokov a pribudli nové turnaje aj mimo USA.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv