Neprehliadnite

US Masters: Z obhajcov trofeje bude štartovať napokon aj Tiger Woods

 

Tiger Woods na svojej oficiálnej webovej stránke potvrdil účasť na aprílovom US Masters. Pre bývalého svetového lídra to bude prvý turnajový štart po dvoch mesiacoch a celkovo tretí v tomto roku.

Naposledy sa 39-ročný golfista predstavil na februárovom ívente Farmers Insurance Open, kde odstúpil pre bolesti chrbta už po jedenástich jamkách prvého kola. Neskôr oznámil, že si berie oddych na neurčito a k súťažnému golfu sa vráti až bude cítiť, že jeho hra je na potrebnej úrovni.

tiger

„Budem hrať na Masters. Je to pre mňa samozrejme veľmi dôležitá udalosť a chem byť pritom. Nesmierne som na svojej hre pracoval a teším sa opäť na súboje s ďalšími hráčmi. Už sa teším do Augusty a veľmi si vážim podpory od všetkých,“ povedal Woods, ktorý v Auguste National absolvoval tréningové kolá.

Ešte v sezóne 2009 vyhral Woods šesť turnajov, trikrát skončil druhý vrátane US PGA Championship a stále figuroval na prvom mieste svetového rebríčku. V súčasnosti už však vypadol z elitnej stovky a na US Masters sa predstaví vďaka svojim štyrom triumfom z rokov 1997, 2001, 2002 a 2005.
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv