Neprehliadnite

US Masters: Spieth s rekordným skóre -14 prekonal Floyda

 

V oslnivej forme hrajúci americký golfista Jordan Spieth potvrdzuje, že ihrisko v Augusta National mu jednoducho sedí. Vlani skončil na US Masters na druhom mieste za Bubbom Watsonom a v aktuálnom ročníku je po dvoch dejstvách na čele s rekordným skóre 130/-14. Prvý deň Jordan Spiethzapisoval osem úderov pod par, v piatok len o dva menej. Davdsaťjedenročný Spieth po dvoch kolách prepísal o jeden úder doterajší rekord Raymonda Floyda z roku 1976. Floyd vtedy turnaj jasne vyhral. Spieth v druhom kole zahral poltucet berdíkov, po troch na každej deviatke, a neurobil bogey.

So Spiethom udržuje kontakt len jeho krajan Charley Hoffman, ktorý po 36 jamkách stráca na lídra päť úderov. Na delenom treťom mieste figurujú s bilanciou 137/-7 traja hráči – Angličania Justin Rose a Paul Casey spoločne Američanom Dustinom Johnsonom, ktorý hrá po (ne)vynútenej pauze rovnako ukazuje v pozoruhodnej forme. Skúsený Juhoafričan Ernie Els, ktorý štartuje na svojom 21. US Masters, už má na deviatej priečke odstup priepastných deviatich rán.

Zlepšenie v piatok zaznamenal Američan Tiger Woods. Bývalý prvý hráč sveta a štvornásobný víťaz prvého majoru sezóny odohral kolo za -3 a celkovo sa dostal na dve rany pod par. S istotou prešiel katom vo výsledkoch sa posunul na delené 13. miesto. Aktuálny líder svetového rankingu Rory McIlroy predviedol zatiaľ dve vyrovnané kolá na 71 úderov, čo však zatiaľ stačí len na delené 19. miesto.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv