Neprehliadnite

Pred The Open absolvuje Lefty generálku na Scottish Open

 

Phil Mickelson zostane verný svojej tradícii. Ani v tejto sezóne totiž nevynechá štart na júlovom turnaji Scottish Open, ktorý bude pre neho generálkou na tretí major v roku – British Open. Ten sa uskutoční na slávnom ihrisku Old Course v posvätnom St. Andrews.

phil-mickelsonŠkótsky šampionát už niekoľko sezón figuruje v súťažnom kalendári Leftyho Mickelsona. V roku 2013 dokonca Scottish Open na ihrisku Castle Stuart Golf Linsk vyhral po play-off, v ktorom zdolal Juhoafričana Brandena Gracea, a o sedem dní neskôr triumfoval po prvý raz v kariére aj na British Open.

Tohtoročný štart bude mať pre 44-ročného ľavorukého golfistu a víťaza piatich major turnajov zvláštne čaro. Hrať sa totiž bude v premiére na ihrisku Gullane Golf Clubu neďaleko od Muirfieldu, kde pred dvoma rokmí americký borec triumfoval na British Open.

Pred svojim triumfom na ihrisku Castle Stuart Golf Links pred dvoma rokmi bol Mickelson najbližšie k víťazstvu na Scottish Open v roku 2007, ale skončil nakoniec druhý potom, čo neuspel v play-off proti Francúzovi Grégorymu Havretovi. Vlani na ihrisku Royal Aberdeen skončil Lefty na delenej jedenástej priečke.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv