Neprehliadnite

Jamkovka v San Franciscu aj bez Mickelsona

 

Phil Mickelson sa odhlásil z tohotoročnej jamkovky zo série World Golf Championship, ktorá sa už v tento týždeň uskutoční v San Franciscu. Podľa zámorských médií stoja za Leftyho absenciou nezverejnené osobné dôvody. Už pred ním sa z turnaja z rôznych dôvodov odhlásili Tim Clark (zranené rameno) a Luke Donald (bratova svadba).

Napriek tomu ide o trochu prekvapujúce rozhodnutie. Americký golfista síce na jamkovke nehral od roku 2011 a nikdy neprešiel cez tretie kolo, napriek tomu sa v tomto roku, aj vďaka novému formátu a miestu, očakávalo, že hrať bude.

Lefty

Ľavorukého golfistu tak v San Franciscu nahradí 68. hráč zo svetového rebríčka, Fín Mikko Ilonen. Aj ten sa tak môže tešiť na nový skupinový formát, ktorý všetkým 64 hráčom v štartovnom poli zaisťuje minimálne tri zápasy. To v minulosti neplatilo, keď sa hneď od začiatku hral pavúk a po jednej prehre tak cestovali hráči domov.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv