Neprehliadnite

Faldove posledné tango na British Open

 

Legendárny golfista Nick Faldo oznámil, že tohtoročný štart na júlovom British Open v St. Andrews, bude jeho posledným. Faldo vyhral jediný major hraný mimo územia USA trikrát vo svojej kariére. Anglický hráč, ktorý nazbieral celkovo šesť major titulov, oslávi počas turnaja 58. narodeniny a tiež štvrťstoročie od svojho druhého triumfu na British Open práve na Old Course v roku 1990.

Bývalý prvý hráč sveta, ktorý strávil na golfovom tróne celkovo 97 týždňov, okrem prvenstva v St. Andrews vyhral The Open ešte dvakrát v Muirfielde v rokoch 1987 a 1992. A pridal tiež tri tituly z US Masters. „The Open a St. Andrews budú mať navždy výnimočné miesto v mojom srdci. Najkrajšie okamžiky mojej golfovej kariéry sú spojené s obrázkami a zážitkami práve z tohoto turnaja a ihriska. To všetko pre mňa znamená nesmierne veľa,“ vyhlásil Faldo.

GOLF-GBR-OPEN

 Už pred Faldom avizoval svoj posledný štart na British Open iný legendárny golfista minulých rokov Američan Tom Watson. „Sir Nick Faldo je výnimočnou a inšpiratívnou postavou britského golfu a prežil pozoruhodnú kariéru na The Open. Som si istý, že sa dočká obrovských ovácií od fanúšikov. Tak, ako si veľký šampión zaslúži,“ poznamenal šéf R&A v St. Andrews Peter Dawson.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv