Neprehliadnite

European Tour – Shenzhen International: Druhý titul pre Aphibarnrata

 

Thajský golfista Kiradech Aphibarnrat získal na ihrisku v čínskom Genzon Golf Clube svoj druhý titul v sérii European Tour. Dvadsaťpäťročný borec zdolal v play-off jedného z dvoch čínskych golfistov v Top 10 Hao-tong Liho, pričom po štyroch kolách mali obaja celkové skóre 276/-12.

Aphibarnrat vstupoval do záverečného dejstva v pozícii lídra, ale skôr sa trápil. Až do šestnástej jamky bol na dennom skóre dve rany nad par a mimo hru o turnajový titul. Lenže na sedemnástej jamke zahral ígl a okamžite sa vyrovnal na prvom mieste s domácim 19-ročným talentom Lim.

Aphibarnrat, ktorý sa z premiérového titulu tešil na Maybank Malaysian Open 2013, rozhodol v čínskom Shenzhene hneď na prvej dodatočnej jamke rozstrelu, keď premenil trojmetrový pat do birdie, zatiaľ čo Číňan svoj dlhý pat nepremenil. Pre tínedžera Liho je to aj tak najväčší úspech v doterajšej kariére, za ktorý si na účet pripísal štvrť milióna eur.

Podstatne nepríjemnejšie spomienky na čínsky turnaj zostali po finálovej runde pre Španiela Pabla Larrazábala. Po prvej deviatke viedol, ale na tej druhej predviedol „tragický golf“. Tri bogey a jedno double bogey ho poslali až na delené 22. miesto.

Naopak, jeho krajan Alvaro Quiros vstúpil do finálového kola impozantne s piatimi berdíkmi na úvodných piatich jamkách, pričom na prvej deviatke pridal ešte dve. Nakoniec ale na magickú hranicu 59 nedosiahol a zapisoval deväť úderov pod par.

p
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv