Neprehliadnite

Srbský antagonista

 

Na výstave Cannes Boat Show 2012 vo Francúzsku predstavila srbská firma Art of Kinetik novú luxusnú kompaktnú jachtu Antagonist. Zjednodušene ju možno charakterizovať ako rozvoj filozofie čistého umenia spojený s bezkonkurenčným výkonom.

Anta_02
  
Na vodnú plochu spustili elegantnú a športovú jachtu s dreveným trupom 15. júna 2012. Dve z týchto nových plavidiel, za ktorými sa zvyknú otáčať ľudské hlavy, budú premávať na pobreží Jadranské mora. V lete obe spomínané lode očarovali davy v prístavoch v Dubrovníku, Hvare, Opatiji a Benátkach. Obe spomínané lode budú mať svoju základňu v prístave v Čiernej Hore, kde budú vystavené pre verejnosť, ale za príslušný poplatok aj k dispozícii na individuálne výlety.

Anta_01

Športová a kultová elegancia línií, nekompromisná zadná časť a detaily na mieru, to sú atribúty, vďaka ktorým sa toto plavidlo dostáva do povedomia vodným nadšencom. Osobná rekreačná loď s dĺžkou necelých 12 metrov ponúka štýl a energiu, ktorá doteraz bola v tejto kategórii neznámym pojmom. Antagonistu, ktorý je mladším bratom takmer 20 metrov dlhej vlajkovej lode – Hedonist, poháňajú dva motory Yanmar 8LV-370 – 370 HP. Maximálna rýchlosť jachty je 42 uzlov.

Anta_00

Hlavnou charakteristickou črtou jachty je neobyčajne priestranný otvorený kokpit poskytujúci luxusné prostredie a priestor pre maximálne osem ľudí. Tí môžu stráviť deň v komforte a pohodlí, pri stravovaní, či opaľovaní a slnení, pričom v relatívne veľkom interiéri je zabudovaná aj klimatizácia. V zadnej časti lode sú umiestnené decentné schody a spodná platforma na úrovni vodnej hladiny vám doslova podáva ruku, aby ste sa schladili v mori.  Schody na objednávku harmonizujú s precíznou umeleckou zručnosťou a atraktívnym sviežim dizajnom.

Anta_03
Technické info:
Celková dĺžka:  11,40 m
Celková šírka: 3,6 m
Ponor: 0,9 m
Lodný kýl: 2,7 m
Výtlak: 6600 kg
Palivová nádrž (diesel): 900 l
Maximálna rýchlosť: 42 uzlov
Prevádzková rýchlosť: 33 uzlov
Dojazd na maximálnej rýchlosti: 6 h
Motory: 2 x Yanmar 8LV-370 – 370 HP (diesel)
Pohon: 2 x Yanmar ZT370 Sterndrive

Anta_04Anta_05Anta_10Anta_07anta_08Anta_09Anta_11Anta_13Anta_14Anta_15

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv