Neprehliadnite

Rekordný počet záujemcov o Solheim Cup 2019

 

Europe's Carlota Ciganda and the team celebrate winning the Solheim Cup for the first time on American SoilAž desať krajín prejavilo záujem organizovať Solheim Cup v roku 2019. Prestížny súboj ženských tímov Európy a USA by radi videli diváci v Dánsku, Anglicku, Holandsku, Nórsku, Portugalsku, Škótsku, Španielsku, Švédsku, Turecku a Walese. Očakáva sa, že dejisko Solheim Cupu 2019 oznámia v závere tejto sezóny následne po dueloch 14. ročníka v Nemecku.

„Sme nadšení, z reakcií a záujmu krajín z celej Európy, ktoré sú dôkazom toho ako nesmierne majú chuť vidieť na svojich ihriskách súboj USA a Európy. Tešíme sa už v najbližších mesiacoch na úzku spoluprácu s všetkými zainteresovanými stranami, aby mali všetci príležitosť prezentovať svoju kandidatúru v čo najlepšom svetle,“ povedal riaditeľ Solheim Cupu Mark Casey.

Solheim Cup 2015 sa uskutoční na nemeckom ihrisku St. Leon-Rot na jeseň 18.-20. septembra. Európa vstúpi do súboja ako úradujúci šampión, takže na obhajobu titulu potrebuje získať minimálne 14 bodov. USA potrebujú na rovnaký úspech minimálne o pol bodu viac. Od roku 1990 však vedie v bilancii Solheim Cupov tím USA nad Európou 8:5. Solheim Cup 2017 je naplánovaný do rezortu Des Moines Golf a Country Club v americkej Iowe.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv