Neprehliadnite

Kamasová má pomôcť Spilkovej k premiérovému titulu na LET

 

spillková_KamasováNajlepšia slovenská golfistka všetkých čias Zuzana Kamasová bude v tejto sezóne úzko spolupracovať s nádejnou českou hráčkou Klárou Spilkovou na Ladies European Tour (LET). Elitná česká golfistka tiež oznámila rozšírenie turnajového kalendára 2015 na predpokládaných 24 turnajov. Hrať viac turnajov umožnila akvizícia nových sponzorov.

Kamasová sa bude v prvej fáze spolupráce ako kedík striedať so súčasnou asistentkou Monikou Dvořákovou. Prvým turnajom, na ktorom bude Kamasová niesť vak Spilkovej, bude Lalla Meryem Cup v marockom Agadire v závere marca. Spilková na tomto ívente dosiahla už dvakrát Top 10 a Kamasová tam dokonca zaznamenala historický triumf v roku 2011.

„Na spoluprácu s Klárkou sa veľmi teším. Je to nesmierne talentovaná, šikovná profi golfistka a úžasný vzor pre mladých. Český golf má veľké šťastie, že má takú hráčku, pretože robí výbornú reklamu nielen sebe, ale aj golfu v Česku a v zahraničí,“ povedala dlhoročná členka LET Kamasová .

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv