Neprehliadnite

Európsky tím na Ryder Cupe povedie Darren Clarke

 

darren_clarkeV podstate sa žiadne prekvapenie nekonalo. Darren Clarke sa stal novým kapitánom tímu Európy pre duel na Ryder Cupe v roku 2016 v Hazeltine. Štyridaťšesťročný Severný Ír a víťaz British Open 2011 sa stal nástupcom Paula McGinleyho, ktorý doviedol starý kontinent k triumfu v poslednom súboji v Gleneagles.

Clarke dostal pri voľbe päťčlennej komisie prednosť pred ďalšími kandidátmi – Miguelom Ángelom Jiménezom a Thomasom Bjornom a povedie európsky výber v 41. súboji Ryder Cupu, ktorý sa hrá v USA na ihrisku Hazeltine National v štáte Minnesota.

Clarke má v Ryder Cupe vysoko pozitívnu bilanciu – ako hráč debutoval v roku 1997 vo
Valderrame a odohral celkovo päť duelov, štyrikrát bol členom víťazného európskeho tímu. Ďalšie dve víťazstva pridal v úlohe asistenta v rokoch 2010 a 2012.

O jeho zvolení rozhodla vo Wentworthe komisia v zoložení Colin Montgomerie, Jose Maria Olazábal a Paul McGinley, výkonný riaditeľ European Tour George O’Grady a člen hráčskej komisie David Howell.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv