Neprehliadnite

Woods v oficiálnom svetovom rebríčku najnižšie od vstupu medzi profíkov

 

Woods_švihHviezdny americký golfista Tiger Woods sa v aktuálnom oficiálnom svetovom rebríčku prepadol na 62. miesto. Pre štrnásťnásobného major víťaza to znamená najhoršie umiestnenie od roku 1996, keď sa stal profesionálom. Bývalý dlhoročný prvý hráč sveta zažil ďalší pokles v rankingu potom, čo pre bolesti chrbta odstúpil z turnaja v La Jolle.

Tridsaťdeväťročný golfista sa po dvanástykrát za sebou nedokázal presadiť do prvej desiatky. Od operácie chrbta vlani v marci Woods trikrát neprešiel katom, dvakrát zo súťaže odstúpil a na British Open obsadil 69. miesto.

Najbližší štart by mal absolvovať za tri týždne na Honda Classic v Palm Beach Gardens. Pokiaľ si tam nevybojuje návrat do prvej päťdesiatky PGA: Farmers Insurance Open-First Roundsvetového rebríčku, nekvalifikuje sa na následný WGC-Cadillac Championship v Dorale, ktorý v kariére sedemkrát vyhral.

Svetovému rebríčku stále vládne Rory McIlroy zo Severného Írska. Na štvrtú priečku sa posunul Austrálčan Jason Day, ktorý v nedeľu nenašiel premožiteľa na turnaji v La Jolle.

Oficiálny svetový golfový rebríček (k 9. februáru):
1. Rory McIlroy (Sev. Ír.) 11,51, 2. Henrik Stenson (Švéd.) 7,48, 3. Bubba Watson (USA) 7,29, 4. Jason Day (Austr.) 6,82, 5. Adam Scott (Austr.) 6,80, 6. Jim Furyk (USA) 6,07, 7. Sergio García (Šp.) 6,04, 8. Justin Rose (Angl.) 6,00, 9. Jordan Spieth (USA) 5,44, 10. Matt Kuchar (USA) 5,08.

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv