Neprehliadnite

Woods si dal nešpecifikovanú pauzu od turnajov

 

Americká golfová hviezda Tiger Woods si na čas dá pauzu od turnajov. Bývalý dlhoročný líder svetového rebríčka v poslednej dobe zažíva APTOPIX PGA Championship Golfžalostné výsledky a navyše opäť laboruje s chrbátom. Kedy by sa mohol vrátiť, neodhadol.

Tridsaťdeväťročný Woods počas kariéry vyhra 79 turnajov na US PGA Tour a 14 majorov, ale 1. februára najskôr na Phoenix Open po najhoršom kole v živote neprešiel katom a potom odstúpil z íventu v La Jolle po 11 jamkách. Chrbát mu pri nechcenej pauze zavinenej hmlou stuhol. Následne vo svetovom rebríčku spadol najnižšie od začiatku profesionálnej kariéry.

„Súčasné problémy s chrbtom nemajú nič spoločné s vlaňajšou operáciou. Môj stav sa každým dňom s pomocou fyzioterapie zlepšuje. Ale moja hra a výsledky nie sú prijateľné pre turnaje. Chcem bojovať o najvyššie priečky. Až si budem myslieť, že som pripravený, tak ae vrátim,“ napísal Woods na svojej webovej stránke.
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv