Neprehliadnite

US PGA Tour – Farmers Insurance Open: Woodsove bolesti chrbta sú späť, odstúpil z turnaja

 

tiger21V úvode zámorskej sezóny sa zdalo, že Tiger Woods je už zdravotne v poriadku. Realita je však odlišná. Americký golfista odohral len jedenásť jamiek a ešte v prvom kole odstúpil pre bolesti chrbta z turnaja Farmers Insurance Open.

Minulý týždeň po ívente vo Phoenixe si štrnásťnásobný major šampión pochvaloval, že bolesti zadnej časti tela sú už definitívne preč. To, že v druhom kole predviedol svoj historicky najhorší výkon na US PGA Tour s 82 údermi, prikladal novej technike švihu, v ktorej zatiaľ necíti istotu.

tiger_22Hneď úvodné dejstvo o týždeň neskôr však prinieslo nečakaný zvrat. V Torrey Pines sa muselo takmer tri hodiny čakať než ustúpi hmla. A to bol podľa Woodsa zásadný problém. Tigerov chrbát stvrdol a bývalá svetová jednotka už ho nedokázala rozhýbať.

Woods s bolestivým výrazom na tvári po každom odpale na dvanástej jamke odstúpil. V priebehu prvého kola stihol zahrať dve birdie, dve bogey a jedno double-bogey. Keď odstupoval bol na priebežnom skóre +2.

-JJ-

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv