Neprehliadnite

Požiadal o ruku počas turnaja US PGA Tour

 

Americký golfista Mark Hubbard odohral prvé kolo turnaja US PGA Tour na Pebble Beach a na poslednej osemnástej jamke pokľakol. Dôvodom Pebble Beach Proposal Golfnebolo sklamanie z výkonu, ale žiadosť o ruku. Na romantickom mieste pár metrov od mora ponúkol s prsteňom v ruke sobáš dlhoročnej priateľke Meaghan McCurleyovej.

„Napadlo to jej mamu, keď som žiadal jej ho otca o povolenie. Povedala, že by bolo fajn, keby v tom hral nejakú úlohu golf. Sme spolu tak dlho, že som mal pocit, že to musím pojať trochu inak ako ju len vziať na večeru alebo tak né niečo,“ uviedol 25-ročný nováčik na US PGA Tour.

V prvom kole zahral par 72 rán a obsadil delené 99. miesto. Väčšiu nervozitu na záverečnej jamke vraj nepociťoval. „Keby sa mi darilo, určite by som si na osemnástke povedal: bože, nepokaz to. Ale bol to tak nevydarený deň, že som na tú osemnástku ani nestačil myslieť,“ prezradil Hubbard, ktorý napokon neprešiel katom.
-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv