Neprehliadnite

Oates Victoria Open: Green sa blysol esom aj albatrosom súčasne na štvorparovej jamke

 

greenÚder ako z dokonalej golfovej rozprávky predviedol Richard Green na pro-Am turnaji Oates Victorian Open. Austrálsky golfista aj vďaka „zázračným odskokom“ loptičky zahral hole-in-one a súčasne albatros na štvorparovej jamke číslo pätnásť na ihrisku Beach v rezorte Thirteenth Beach Golf Links.

Green vytiahol na odpalisku 358 metrov dlhého štvorparu drajver a pokúsil sa trafiť grín. Úder však napriek slušnej dĺžke mieril do pieskového bunkeru. Odtiaľ sa však úplne iracionálne a prudko zrazu odrazila loptička von do vzduchu a smerovala rýchlo na grín. Možno by aj prebehla okolo jamky, ale nakoniec do nej spadla vďaka šťastnému odrazu od vlajky.

„Povedal som si, že sa to pokúsim napáliť a uvidíme, čo sa stane. Nebola to zlá rana, ale pomaly som sa zmieril s tým, že skončím v bunkri hneď tesne vedľa grínu. Nakoniec som však zostal skutočne prekvapený, keď som sa dozvedel, že sa loptička nejakým spôsobom nakoniec dostala do jamky,“ povedal Green .

-JJ-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv